torsdag 3 november 2011

Snart i våra magar

En av helgens luncher blir varma mackor med pepparsås och ost i. Utomhusförtäring rekommenderas för bästa smak!

Smörfräs bakokrydda, häll i rödlöken och låt den mjukna lite, bryn färsen och i med tomaterna (eller krossade tomter om man fuskar lite som jag), sedan får det stå på spisen och puttra i några timmar. Barndomsnostalgi!

Att laga mat i så snygga kärl som denna röda gryta är en fröjd. Det är tidigare min moster som ägt skönheten.

1 kommentar:

  1. Såg supergott ut! Håller verkligen med dig i att det är en sann fröjd att laga mat i fina kärl. Kul att det dessutom är något som funnits i släkten länge =) Jag har förresten fört vidare ett par av dina recept (kyckling mango chutney och nutella semifreddo) till ett par på jobbet! Det osar succé =) Pusspuss

    SvaraRadera