torsdag 27 maj 2010

Mätt och nöjd


På väg hemåt, nöjda med kvällens lopp. Mitt mål var att springa de fem kilometrarna på under 25 minuter. Jag lyckades ta mig runt på 21.59 och jag hade dumt nog krafter kvar vid mål...Alla tjejer gjorde det grymt bra och börjar redan tagga för bättre tid nästa år! Mästarnas mästare, det var vi det!

3 kommentarer:

 1. Bra jobbat Jennie - Du är duktig!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Väldigt imponerad!
  Oj, vad duktiga ni är... Känner mig inte riktigt lika hurtig men skit samma.
  Skulle så gärna ha velat följa med er i helgen för att fira dig och dina 30 år som en fantastisk människa men tyvärr räckte varken tid eller pengar till denna gång så jag får helt enkelt fira dig i sommar.
  Jag hoppas, och vet, att du kommer att få en välförtjänt och underbar helg tillsammans med härliga vänner som alla tycker om dig väldigt mycket.
  Jag litar helt och fullt på att dom kommer att sprida ett rosa skimmer över din tillvaro och bjuda på många glada stunder, med mycket skratt och vem vet kanske även en tår ;)
  Ha en fabolös helg snygging!
  Varmaste kramar

  SvaraRadera
 3. Mysigt med vårruset. Jag var lite för sent ute för att få ihop ett lag, vilket känns roligare än att åka iväg själv även om det också hade varit ett alternativ. Men nästa år då ska jag springa :)Tänkte springa tjejjoggen nu i juni. Blir spännande, mitt första lopp :)

  Hoppas att ni får en superfin helg!

  Kramar/Anneli

  SvaraRadera