onsdag 24 oktober 2012

Ultraljud

Så var då dagen kommen. Dagen när det var dags för ultraljud. Eftersom min karl var kvar på jobb i Gällivare hade jag turen att mamma följde med mig. Kändes skönt.

Att det var något vid liv i magen visste jag, men inte så mycket mer än så. Tyckte att man såg allting otroligt tydligt denna gång jämfört med UL:et med Melker. En till synes frisk pojke är beräknad att födas runt den 15 februari 2013 (istället för 20 mars), vilket gör att jag helt plötsligt är i vecka 23+4 (vecka 24). Inte så konstigt att magen är rätt så stor. Ska gräva fram med lite magbilder från Melker, samt fotografera magen nu för att se om det är någon skillnad.

Jaha, bara 16 veckor kvar då på det som då blir den sista graviditet som denna kropp går igenom. Det gäller alltså att njuta av tiden för nu mår jag riktigt bra och hoppas få göra det resten av tiden. Thailandsresan måste jag alltså kolla upp nu för att se om den ens går att genomföra.

Skaffa graviditetsförsäkring eftersom jag inte fixat det än, reseförsäkring för mig (om det nu blir resa), söka havandeskapspenning och så vidare. Nu kör vi!
Snart storebror

7 kommentarer:

 1. JIPPI!!!!! bara 16 kvar! pussen

  SvaraRadera
 2. Jaaa! Va spännande! Vilken kort graviditet det blev helt plötsligt :) Hoppas att resan går att genomföra. Då blrv Anders nöjd när det blir en till pojke! Alex kör alltid med Zlatans, "män gör män" grejen...Ha det gott och sköt om er!

  SvaraRadera
 3. Skoj! Det var ju inte jätteotippat att du skulle blir flyttad =) Nu kommer ju tiden flyga fram!

  SvaraRadera
 4. Åh så spännande! Kul att höra att du mår bra. Stor kram finkusin!

  SvaraRadera
 5. Åh Jennie vad underbart!! 16 veckor kvar tjoho!!

  Ja se till att komma upp med lite gamla och nya magbilder - jag väntar (o)tålmodigt!! ;)

  Kram Titti

  SvaraRadera
 6. Grattis! Så roligt! Själv har jag 20 dagar kvar, tiden rusar iväg!

  SvaraRadera