lördag 22 december 2012

Thailand i bilderI Karon, Phuket, Thailand hade vi två underbara semesterveckor. Sol, bad och god mat. Njöt av ledigheten och att bara vara tillsammans. Gjorde en utflykt till Phi phi-öarna där vi spenderade två nätter i en bungalow. Vädret växlade under resan. Strålande sol, moln och några regnskurar här och där var det som bjöds. Melker badade mest hela tiden.
 


På förmiddagarna var det strandhäng och bad i Karon eller Kata, sedan lunch innan vi badade en stund i hotellpoolen där Melker trivdes allra bäst. Han har blivit en riktig tuffing med hopp, dopp, ligga och flyta på mage och titta under vattnet.
 
När vi frågade honom vad han var sugen på till lunch eller middag var svaret oftast "jag är sugen på nåt som börjar på kyck...". Kyckling, ris och soja kompletterat med Lipton ice tea eller vattenmelonshake. Jag och Anders åt tillsammans väldigt många kyckling med cashewnötter och pad thai. Så gott. Shake gjord på ananas, lime eller kokos drack jag många av varje dag.

 Många resor med tuk-tuk blev det också. Vi sjöng julsånger och Min hatt den har tre kanter både på svenska och tyska. Melker surfade på sin bräda och spelade spel på paddan på kvällarna efter uppäten middag på restauranger. Helt fantastiskt och lyxigt att komma iväg. Här en hel drös med oredigerade bilder.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar