måndag 13 september 2010

Vuxenpoäng på gång

När en femtiotalsbrutta blev till... Slutresultatet har ni ju redan sett i inlägget nedan...

I går bestämde jag mig för att skaffa lite vuxenpoäng. Jag ska nämligen höststäda. Otroligt intressant att läsa om antar jag, men ni förstår, det är lite för min egen skull så att jag inte blir en latmask och ballar ur innan huset är skinande rent. Rum för rum ska jag bearbeta mig igenom detta stora slott (?) som vi bor i, även övervåningen ska få sig en omgång vilket verkligen behövs eftersom dammråttorna rullar.

Har för övrigt fått en städningsrutin uppkallad efter mig. En Jennie-städning kallas det när man plockar upp synliga dammråttor och kallar huset för städat. Funkade även på studenttiden när man hade 35 kvadrat att städa men ändå inte orkade. Jag är en sån som tidigare hatade att dammsuga, men sedan vi skaffade en hyfsad dammsugare bara ogillar fenomenet.

Blir lätt svettig när jag springer runt eftersom jag vill städa överallt samtidigt. Dammtorka blir mest gjort med kökstrasan och då på de mest synliga ställena. Att skura/vaska/blötmoppa golvet blir nästintill aldrig gjort och ja, jag vet att det inte är så fräscht. Att ha bortplockat däremot är något jag måste ha, annars blir jag smått tokig...Så nästa vecka ska jag börja bearbeta huset.

Superintressant...jopp!

2 kommentarer:

  1. Hon var verkligen jättefin i håret!

    Tack! Jo, den där de är små mot en stor vägg är en av mina favoriter också! :D

    SvaraRadera
  2. Känns toppen att veta att nån mer är lika lat som mig när det gäller städning.

    SvaraRadera