torsdag 6 september 2012

Lyx

Nu lyxar vi! Från att inte ha varit på utlandssemester på flera år så blir det detta år två långa resor. Vietnam var vi ju till i januari-februari och igår beställde vi en decemberresa till Thailand. En skön solsemester innan julen, så skönt! Det gäller att passa på innan barn nr. två.

Gårdagen var för övrigt en riktigt skön historia. På jobbet strulade det en del, men när allt löst sig blev det lite friskvårdstid där jag passade på att simma och basta vilket var riktigt skönt. Hade tänkt att jag denna termin skulle se till att kunna ta ut friskvårdstimmen på onsdagar och då viga den till simning. Nu är dock schemat lite omgjort och det verkar inte som om denna simning kommer att hinnas med, inte varje vecka i alla fall. Jag får vara glad över de gånger det blir av, för det är så skönt!

Vinlotteri hade vi också igår på kvällen och maken kom hem för veckan från jobbet så det var en massa plus igår. Ett tredjepris på vinlotteriet innebar två rödvinsflaskor till maken. Vi surrade och surrade och surrade igår, så himla trevligt med några timmars "bara vara" med ett gäng härliga tjejer.

Nu är vi tillbaka i vårt vanliga arbetsschema vilket innebär jobb torsdagkvällar. Onsdagkvällarna kan man ta det lugnt, inte behöva stressa i säng och lite sovmorgon på torsdagarna. Idag har jag inte gjort många knop och snart börjar jobbet vilket jag ser fram emot!

1 kommentar:

  1. Åh avis! Vad härligt med långsemester i december!! Fast jag är gansaka nöjd med kortsemester i oktober oxå! ;)

    SvaraRadera