söndag 25 september 2011

Sista pusten av helgen kvar

Helgen har, i vanlig ordning gått väldigt fort. Swisch så var tre lediga dagar snart över. Återstår endast ett styrkegympepass samt avslutande familjebastu här hemma innan det är dags för John Blund att strö sovpulver i våra ögon.

Den trista men välbehövliga städningen har gått framåt så nu återstår bar tvättstuga, en del av hallen, Melkers rum, klädgarderober, dusch, bastu, förråd och bilstädning. Nästan klart alltså:).

Igårkväll var vi bjudna på middag hos L, M och H och oj vilken trevlig kväll det blev. Alldeles för länge sen sist. Räkcocktail, hästfilé, hasselbackspotatis och rödvinssås som avslutades med Nutella semifreddon som jag hade med mig. Allt var supergott och mättande. Några timmars surr i inglasningen innan vi åkte hemåt mot byn en timme efter midnatt.

Just avslutat middagen som bestod av Gulaschsoppa. Vi åt på altanen och hade bjudit in grannen. Trevligt. Annars har helgen bestått av fredagsbad i Hortlax, afterwork på Furuborg och ett ettårskalas. Hade tänkt hinna hälsa på lite folk i helgen men det får vi ta till helgen.

Några snabbknäppta bilder på hur det ser ut här just nu. Drömmen om en ny, stor soffa och ett nytt bord lever kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar