tisdag 3 januari 2012

Blickar tillbaka på 2011

Januari: Året började med ett underbart frieri i fjällen, hittade snabbt både min klänning och ring, bröllopsvisning med teamet, utgång på Havsbadet, Strömlidabesök, PiteRevyn, övernattningar hos Melkers mor- och farföräldrar.

Februari: Många kalas och kallt väder, hade Norrlandskonferens med jobbet, fina vänner på besök, husvagnshäng, var på Mello med Carro, bröllopsfix


Mars: Badade isvak, började använda inglasningen igen efter vinterns uppehåll, tapasfest med tjejer, tränade gratis på Step In, husvagnsmys, sambon åkte Vasan och fyllde år, sushimiddag hos vännen, gick Fårön Runt.

April: Tio dagar i husvagnen där bror, C & V kom dit för att fira Valborg med oss, spelade Tenka med vänner, skidvecka i Hemavan.Maj: Gick utbildning i Kettlebell, hade möhippa och finbesök från söder, sprang KommunJoggen och Vårruset, terasshäng hos vänner, vinlotterihelg i Skellefteå.

Juni: tjejsnack i Badhusparken, joggingrundor, midsommarfirande i husvagn på Fåröns camping, svensexa för maken, examen för alla skolungdomar, sommarvärmen kom för att stanna, många cykelturer för lillen, superrolig reunion med Alex och Titti i Malmö, besök på Svensbyliden med systra och fadderbarn, svalkande kvällsdopp på Sandön. Juli: Melker fyllde 3 år, vårt underbara bröllop, 30-årsfest i Långnäs, PDOL-besök på dagar och kvällar, pysslade med trädgårdsprojekt, Lyckseleresa med fina vänner, poolhäng i det fantastiska vädret, våffelkväll på Kalahatten, jogging och kettlebellträning, altanbygge, musikfest i Böle, grillmiddagar, loppis längs byavägen, jobbade på Norrstrandsbadet.
Augusti: äppelplockning, klassåterträff med 9c från Solanderskolan, invigde vår nya fiskrök, fest med Sikforstjejerna, gick från heltid till 90 %, ett härligt beslut!, byadag med ankrace, utbildning i IndoorWalking, kvällsmys i byn med fiske, husvagnsbesök, familjedag med paltätande i Roka kvarn och cyklade runt Lillpite. September: Fick hallen tapetserad av bästa mamma och moster, storstädning, middag hos Linda och Mattias, helg i husvagnen där Melker körde fyrhjuling, Tjejmilen helg med löpning, surr, mys och fest. Oktober: Melker slutade med blöjor även på natten, luncher och middagar med vänner, mycket hemmamys varvat med skola och jobb. November: Skellefteå med makens jobb för fest, shopping och massage. Pepparkaksbak, kurs och jobb på helgen, skogsutflykt, assisterade mamma med att få till fina fåtöljen, firade Allhelgona i husvagnen. December: Julaftonsträning, mys med gamla tjejgänget, begravning, varm månad, såg en härligt mysig adventskalender, tjejmiddag med jobbet, avslutning av Lillpitegympan, jobb i skogen. Året avslutades med en hejdundrande kall men otroligt mysig dag i husvagnen.


Hoppas nästa år blir lika fantastiskt!

1 kommentar: