söndag 18 november 2012

Spretigt var det här!

Helgen har svischat förbi men vi har hunnit en hel del tillsammanstid och mycket sömn. Långa morgnar där hela familjen legat i sängen, så underbart. Igår spenderade vi dagen i Öjeby sporthall där vi såg Melkers killkusin spela innebandy. I pauserna turades vi om att träna och så gick vi på julmarknaden en sväng där Melker fick åka hästvagn.

Kvällen spenderades hos vänner där det var full fart på alla barn medan vi vuxna fick lite tid att surra ikapp. Otroligt trevligt att ses igen, sist vi alla sågs var i somras då jag mådde lite "så där" pga lillebror i magen. Efter några timmars surr åkte vi hemåt igen för att se film och Så mycket bättre. En härlig dag.

Tjugo matlådor står nu i frysen efter dagens köksarbete. Sötpotatis och annat gott i ugn, kycklingfilé, köttfärssås, skinksås och müsli. Nu slappar jag och inväntar kvällens styrkegympa som det var väldigt länge sen jag var på, så idag är det dags igen!

En lite missplacerad bild från förra helgens hälsomässa. Ett gåband att använda på kontoret för kontorsråttor som inte tar sig till gymmet:).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar