fredag 19 april 2013

Högt och lågt

Känner mig så där äckligt lycklig och nöjd över livet och över att jag har tre killar som jag älskar!

Påminns ständigt om att det här med barn inte är något att ta för givet och jag är oerhört lycklig att just vi kunde bli föräldrar samtidigt som jag blir så ledsen att det skär i hjärtat när jag tänker på alla de som kämpar för att få barn.

Med Melker tog det ett halvår innan jag blev gravid och med Fred tog det åtta månader inklusive ett tidigt missfall. Önskar så att de alla kommer att lyckas!

Denna fredag har, förutom en promenad i blåsten och en del bakning i köket, inneburit en grym grillmiddag. Anders satte igång med långgrillning av en bog på förmiddagen. Vi använde libabröd och gjorde en wrap med köttet som vi slitit isär, chilifräst paprika, chipotlemajonnäs, halloumi och en god sallad. Hur gott som helst!

Bakningen bestod av Chokladbollar, Fröigt knäcke och kvällens dessert Sweet potato brownies som fick godkänt både av make och son. Ibland är det kul att stå i köket minsann.

Bild och recept från ettbattredu.se/blogg

2 kommentarer:

  1. Gillas av mamma o pappa.

    SvaraRadera
  2. Klokt att stanna upp och reflektera, uppskatta det man har och njuta. Du förtjänar all din underbara härliga familjelycka <3
    Kram min vän!

    SvaraRadera