fredag 2 juli 2010

Mysig, härlig och lite otäck dag

En riktig flängardag blev det idag för mig, sambon och son. Besökte kyrkmarknaden där vi snabbt handlade upp de 500 kr vi tagit med oss. Lite pynt från Ängsbodan, crocs till sonen (fast än de är otroligt uttjatade så är de rätt praktiska för barnen har jag hört), och en flugpenna som sägs vara bra när man bor på landet.

Snabb paltlunch, såg Madelenes andra fotbollsmatch för dagen och en till match efter det, kollade till båten, åkte förbi morgondagens brudpar och sedan köpte vi med oss varsin sallad som vi åt på vännernas båt i stan.

Riktigt mysigt att surra med dem ett tag, vi började så smått att planera sommarens båtsemester som ska bli lite fler dagar än förra året. När vi klivit av båten som stod med långsidan mot bryggan, så var Melker snabbt framme vid sidan av båten...som ju inte låg riktigt mot bryggan pga fendrar. Melkers fot, ben och sedan resten av kroppen halkade däremellan och fortsatte ner i vattnet. PANIK! Anders försökte få tag på honom med handen men nådde inte riktigt så han hoppade ner och jag hoppade ner med hela kroppen i vattnet. Allt gick ju väldigt snabbt och vips så var han uppe igen. När det väl händer nåt så agerar man rätt snabbt ändå...

Facit blir=flytväst på direkt han är i närheten av vattnet och så hoppas vi att han lärt sig en liten läxa...
Båten vi besökte idag...

Bad/dusch/tvätt blev det när vi kom hem, sedan packning inför morgondagen. Nu, god natt!

2 kommentarer:

 1. Usch vad otäckt, jag förstår att ni fick panik! Men skönt att det gick bra :)

  Du vad ä en "flugpenna" för något??

  Ta hand om er!
  Kramar Titti

  SvaraRadera
 2. En flugpenna ritar du med längst upp på fönstret på glaset (eller ett streck runt hela) och direkt det kommer en fluga på det osynliga strecket så dör de... Hoppas det funkar!

  SvaraRadera