onsdag 10 augusti 2011

Nyttodag


Hittade denna bild i datorn. SötMelle för ett år sedan när han hjälpte pappa sin att bygga förgård. Om ni tittar närmare så ser ni att han spikade in spikar enbart i kvistarna.

Idag har vi gjort en del sånt som inte är så roligt men som måste göras. Rensat och städat kyl och frys, plockat in hallon, dammsugit, kollat igenom lite extrakläder till förskolan, handlat mat, köpt målargrejor inför och rensat i hallen inför morgondagens målning, gjort kassler- och broccoligratäng till matlådor och beställt grejor till tackkorten. Har dock inte gjort allt själv utan haft hjälp av bästa mamman min!

Melker har även haft första inskolningsdagen på sin nya avdelning idag. Som jag älskar hela denna förskola, alla är så söta och bra vilket gör att det känns så tryggt att lämna Melker där. Lyxig inskolning idag eftersom det var ett barn på avdelningen och två stycken om skulle skolas in. Till detta var det två fröknar, helt underbart! Melker ville verkligen inte hem när det var dags så det blir nog inga problem imorgon när han ska vara där i tre timmar på förmiddagen. Jag ska minsann se till att måla medan han är där!

1 kommentar:

  1. Oj, vad ni har hunnit med. Bra jobbat.

    Kul att Melle trivs på Signe också. Bästa fröknarna där idag och det gör ju inte saken sämre...

    SvaraRadera