torsdag 24 maj 2012

H-vetes jäkla skiiit!

Detta hade kunnat bli en riktigt bra dag. Alla fönstren blev putsade, jag har storstädat hela huset, jobbat och haft två träningspass och någonstans där mitt i, varit med familjen på sonens förskolas sommarfest.

Kom hem kl tio och när jag ändå skulle duscha så gjorde jag rent i duschrummet som inte gjordes tidigare idag. När jag nyss skulle gå och lägga mig så ropade mannen med lite konstig röst " Jennie, vart är bilen?" Njaaa...på gården? svarade jag. KOLLA HÄR! säger han och visar en bild från facebook som grannens son skickat till honom.

Å nej, måste ha glömt att lägga i handbromsen. Fan, fan, fan. Hoppas det inte blir så dyrt! Alltid ska jag ställa till med nåt med dessa jäkla bilar. Är det inte några av mina tre krockar eller att jag kallstartade en bil i -35 så att motorn skar så är det att jag glömmer att lägga i växel eller handbroms. Jag ska nog fortsätta med min transportcykling i alla fall. Maken tycker nog det.2 kommentarer:

  1. Nej, det är inte så allvarligt, inga barn, träd eller annat viktigt skadades, så upp med hakan! Kom ihåg, det kan ha varit mycket värre!
    Pappa.

    SvaraRadera