söndag 10 juni 2012

En komplett helg!

En fantastisk tjejhelg. Fredagen åkte jag och Caroline till Skellefteå så vi var där när affärerna öppnade. Effektiv shopping och en god sushilunch innan Maria och Charlotta anlände och det var dags för våra spabehandlingar. Massage, så härligt och välbehövligt. Jag snarkade till när jag var på väg att somna men höll mig sedan vaken resten av behandlingen. Efteråt åt vi en god trerätters på Nygatan 57 med räkor, vit sparris, flankstek, jordgubbar, vaniljcreme och ett glas rosé. Köpte med oss lite snacks, gick till hotellrummet där vi mös i morgonrockarna, gjorde ansiktsmask och surrade.
Efter en god natts sömn gick jag och Carro ut på en härlig morgonpromenad längs älven innan Charlotta åkte hem och ytterligare fem vinlotteribrudar anlände för att äta god frukost med oss. Nästa år hoppas vi att alla brudar kan följa med.

Shopping på förmiddagen, sushi och sedan fika på Lilla Marie innan vi laddade inför kvällen.


Fördrink på hotellrummet innan en helt fanastisk middag i Bistron på Bryggargatan. Underbart vackra lokaler och imponerande läge! Löjrom, havskräftor, grillad tonfisk, crème brulée och rosé var på min fantastiska meny. Så gott!

Mina nya byxor och skor.


Vidare party i hotellrummet och sedan utgång på Verandan. En helt magisk helg. Jag är så lyckligt lottad med så många härliga människor runtomkring mig.

1 kommentar:

  1. Vilken fin maxiklänning din kompis har. Vart har hon shoppat den måntro? Den vita med blåa blommor.
    Ni ser ut att ha haft en toppenhelg!

    SvaraRadera