söndag 13 oktober 2013

Helgen som gick

Melker har också lekt ute några timmar under helgen
Helgen har varit riktigt trevlig. Gjort en massa trevliga saker och träffat underbara människor. Fredagskvällen spenderade vi här hemma tillsammans med min bror med familj samt min "syster" Maria med familj. Tacogratäng och smulpaj. Vi satt ute på inglasningen och surrade och hade det trevligt.

Lördag åkte vi till Leos Lekland i Luleå där vi faktiskt aldrig varit förut. Melker lekte med sin kusin Robin i fyra timmar och han verkade aldrig vilja åka därifrån. Det gjorde vi dock och åkte vidare till Anders bror med familj dit även farmorn och farfarn kom. Beställde god mat, åt grym blåbärspaj, godis och åkte hem efter klockan åtta för att landa i soffan framför en film.

Idag söndag tog jag en promenad på förmiddagen, svidade om och åkte till Havsbadet dit även Melker skulle. Hans äldsta kusin Madelene och hennes kille Rickard var så snälla och tog med sig Melker och Viktoria till äventyrsbadet för några timmars bad. Medan jag gick på Helhetsmässan som höll till därute så badade han vilket ju passade perfekt. Lyssnade på en riktigt bra föreläsning med Kristin Kaspersen som verkar vara en härlig och stark kvinna, på alla sätt och vis. Med lite nya tankesätt i bagaget gick jag in i badet för att hinna se dem plaska runt en stund. Lite mys, pyssel och allmänt häng här hemma har det sedan blivit innan det nu är dags att sova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar