onsdag 2 oktober 2013

Onsdagen

Dagen har varit fullspäckad och svischat förbi hur snabbt som helst. Började med att vi försov oss.
 
Jag hade visst snoozat, så vi vaknade 8.25 och kl 9.00 skulle Melker vara på förskolan och jag skulle på utvecklingssamtal på samma ställe. Gick rätt så snabbt att klä oss, frukost i magen och sedan fick Melker cykla medan jag promenerade/halvsprang med Fred i vagnen. 9.02 var vi framme:). Ett trevligt utvecklingssamtal där vi pratade om våra förväntningar på Melkers förskoletid samt hur man ser att han är matematisk eftersom matte är deras nuvarande tema. De önskade att vi skulle skriva ner detta och lämna in vid samtalet vilket jag tycker var väldigt bra då det annars kan vara svårt att svara på frågor på plats.
 
Joggade vidare till bron där vi var några som möttes upp för barnvagnspromenad runt en bit av Långnäs. Otroligt härligt höstväder! Fick även springa sista biten hem då Caroline och Miller väntade för lunchdejt här hemma. Kul att få besök av dem, särskilt som hon nu efter ett år får köra bil igen!
 
På eftermiddagen när jag och Fred hade hämtat storebror på förskolan körde vi in till stan för att storhandla inför helgen. Puh, det gick hur bra som helst, barnen skötte sig med bravur. Satte igång mitt livs första Pulled pork (vi har bara gjort på grillen tidigare), åt middag och sen väntade höstens gympapremiär för Melker. Svettig son in i duschen, Fred fick mat, liten lugn stund, söva barnen som fick rätt snabbt och sen TV-tid och lite fix för mamman. Puh, det var den dagen som mammaledig!
 
Hann även fixa till denna tavelvägg på eftermiddagen. Nöjd med resultatet!
De übertråkiga fåtöljerna och fotpallarna vill jag göra nåt kul med, men vet inte vad! 

 
 
 

1 kommentar:

  1. Har du något bra recept på polled pork (helst utan bbq)?
    Kram på Dig!
    ~Titti

    SvaraRadera