söndag 24 november 2013

Ännu en vecka

En trevlig helg har vi haft. Våra helger börjar ju varje torsdagmorgon men svischar alltid förbi lika snabbt för det. Vad har vi då egentligen gjort?

I torsdags startade jag dagen med att träna på gymmet innan jag (försökte) julpynta medan Fred var allmänt missnöjd. Melker och Anders var iväg för att åka skridskor innan de på kvällen åkte till Luleå för att se på hockey. Jag och Fred fick trevligt besök av Maria och Klara. De kvällar Fred har somnat vid 20 har han, efter en timma, vaknat och varit allmänt missnöjd och haft svårt att somna om. Försöker att han ska sova så mycket som möjligt i sin säng trots att det är lätt och mysigt att ta över honom för att söva om honom i vår säng.

Efter lunch här hemma i fredags fick vi lämna barnen hos mina föräldrar medan vi båda tränade. Ett ryggpass på gymmet för mig och maken sprang på löpbandet. Melker gjorde ett pepparkakshus med mormor som blev väldigt gulligt. Hämtade sedan barnen så att vi alla kunde ta ett fredagsbad innan vi fick middag hos mamma och pappa. Filmkväll i soffan fick avsluta kvällen.

Igår sov Fred i vagnen medan vi andra åkte skridskor. Melker tyckte det var så halkigt och svårt till en början, men när han väl kunde övertalas till att släppa konerna som han åkt med gick det hur bra och snabbt som helst. Vi lunchade på Viking, jag gjorde några ärenden på Backen och kvällen spenderade vi med och hos Sara o Stefan där det blev några omgångar Sequence innan vi åkte hem där vid midnatt.

Efter en seg morgon där till slut alla som vanligt låg i våran säng, gjorde vi inte så många knop fram till lunch. Drog på åttaårskalas hos Anders fina guddotter Stella och när vi kom hem drog jag direkt iväg på ett kettlebellpass medan resten av familjen fick besök av svärmor och svärfar. Ny vecka, nu kör vi!
 
Så här hittar vi ofta Fred. Ställer sig upp mot allt han kan hitta, ramlar ofta. Med den där lite luriga minen:). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar