torsdag 14 november 2013

Vardag

Lillens förkylning har varit riktig segdragen. I måndags hoppade vi därför över babysimmet och Fred fick vara med min mamma medan jag fick träna på gymmet. Jag lagade en liten enkel farsdagsmiddag hemma hos mamma och pappa och jag och mina pojkar spenderade kvällen och natten hos dem.

En härlig promenad med mamma och Fred medan Melker var på förskolan på tisdagen. Pappa både skjutsade och hämtade honom och på eftermiddagen var det försimskoleavslutning där de fick glass, diplom och märket Doppingen. Det har verkligen hänt mycket med hans vattenvana nu och han vill ofta och gärna simma utan hjälpmedel. Bådar gott inför Thailand.

Igår tränade jag här hemma på dagen medan Fred sov ute i vagnen, tog en liten promenad en stund innan det var dags att hämta Melker på förskolan. Kopplade bobben bakom mig och drog Melker hem, puh! Igår var det även barngympan.

Dagen började med att jag tog mig iväg till gymmet, grym start på dagen. Några övningar bålstabilitet och puls stod på schemat. Sen en hemmadag med allmänt fix, få alla mätta och nöjda, en stunds utelek i snön medan Fred sov i vagnen och ikväll en skön promenad bara med mig själv! Maken har varit duktig och fortsatt på övervåningen. Snart isolerat klart!

Nu väntar en härlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar