måndag 15 februari 2010

Och jag bara fortsätter...

...att pyssla. Denna ljuslykta har länge legat i en låda oanvänd, men nu när jag sprayat den vit (tidigare svart) så tror jag att den ska få hänga i inglasningen. Ser framför mig en liten hörna med olika sorters lyktor som alla ger en mysig känsla under vår- och sensommarkvällar.
I badrummet har jag gjort lite provisoriska lösningar för att få en liiten känsla av vad som komma skall. Fåtöljen passar kanske inte in i ett badrum, men den får stå där tills jag hittar någon annan sorts stol/fåfölj. Tidningskorgen har tidigare varit gul/beige/naturfärgad som också fick en omgång av sprayfärg.


Mamma har varit här idag och hjälpt mig att påbörja tavelväggen i vår trapp. Otroligt tråkig vägg innan och nu efter blev det lite mysigare om än lite rörigt. Svårt när man har en himla massa bilder som man vill sätta upp utan att tapetsera hela huset med foton. Därför blev det denna lösning. Fortfarande en del ramar och passepartouter som ska inhandlas, bland annat till Danielphotokorten som fortfarande inte kommit upp på väggen. Jag och mamma pratade även om de pysselprojekt som jag ska göra med hennes hjälp, hopas det blir fint!

Nyss hemkomna från prommis med mamma, sen väntar minisim innan OS ikväll för mig och sonen.

1 kommentar:

  1. Vilken energi, imponerande. Blir spännande att se nästa pysselprojekt.

    SvaraRadera