torsdag 25 februari 2010

Semestern kommer närmre


Blivande tvåbarnsmamman...

Ska alldeles strax gå och lägga mig och hoppas att jag känner mig frisk imorgon. Haft två pass ikväll och jag kallsvettades och hade huvudvärk under tiden. Hade dock sådana pass att jag inte behövde hoppa och skutta så mycket så det funkade.

Efteråt blev jag riktigt täppt i näsan, så tiden efter sista passet när jag väntade på ungdomarna gick väldigt sakta. Hade nämligen glömt nässprayet hemma. Efter lite kvällsmat mår jag lite bättre, så nu ska skönhetssömnen göra sitt så att jag är fit for work i helgen. Att vara sjuk en hel arbetshelg är mycket kosing som försvinner.

Jag och sambon pratar om sommarens semester. Vi måste nämligen för första gången på jobbet välja mellan att ha semester period 1 eller 2 när vi jobbar på Norrstrandsbadet. Vem tusan i norra Sverige vill ha semester i början på sommaren, inte då jag i alla fall. Juni är ju riktigt kall, augusti däremot, då är det härligt.

Känns trist om man ska behöva slita ett helt år för att vara ledig när man egentligen inte vill. Alla på vårt jobb har valt att vara ledig period 2 så det blir nog lottdragning. Vi är vana att ha semester när vi vill, och många har tidigare löst det med att vara ledig några veckor, jobba några och sedan vara ledig igen, men nu är det andra bullar. Man vill ju ha semester samtidigt som sambon och de får nog inte ens vara lediga i Juni...

Det blir nog till att dryga ut semestern med föräldradagar, men man vill ju samtidigt inte bränna alla dagar medans han är så här liten. Hur många föräldradagar har ni kvar?

4 kommentarer:

 1. Hallå där, trist att ni inte får välja semester. Jag har ju lyckats radera min blogg så jag har gjort en ny, adressen är; ozzylippe.blogspot.com (ifall du vill fortsätta läsa :)
  Hoppas du mår bättre idag, trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Är det din mage Jennie? Nu blev jag nyfiken! :)

  Kramar från Colombia

  SvaraRadera
 3. Maria: Nej det är inte min mage...det lär nog dröja nåt år innan jag ser ut så där igen :)!

  SvaraRadera
 4. Äsch då! Jag tänkte att det kom ett till barn i släkten! :)

  SvaraRadera