tisdag 17 augusti 2010

Kräftor på g.

Har kräftkalas på stugan med bror och familj. Hittills har vi även klarat av en Kluring och en Tipsrunda, nu femkamp.

Har även provat milen på tid men inte heller denna gång gick det under 50-sträcket. Första fem kilometrarna gick på 22 minuter så resterande runda gick sakta, slet som ett djur men ville mest bara ge upp. Hinner tyvärr inte springa så mycket mer resten av veckan heller då den är fylld av andra motionsaktiviteter. Eventuellt fotbollsmatch onsdag, vattengympaconvent på jobbet torsdag och convent i Stockholm lördag.

Nu, åter till familemyset.

3 kommentarer:

 1. Jag förstår att det är frustrerande att inte nå de mål som du har satt upp för dig själv. Om det är till någon tröst så tycker JAG att du är JÄTTEDUKTIG - 5 km på 22 min är överhuvudtaget inte ett realistitskt mål för mig. Men man ska ju inte jämföra sig med andra...

  På tävlingsdagen kommer du vara fullpumpad av adrenalin och då kommer du säkert lyckas!!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Jag vet att du kommer att lyckas med ditt mål när du väl är där! Jag märkte ju att du har fin fart när du är i joggingspåret.. Men se till att följa banan och inte göra någon sån där extra-tur som jag vet att du kan :)
  Önskar dig verkligen lycka till!

  SvaraRadera
 3. Man tackar, jag ska verkligen kämpa för att nå mitt mål, får väl se om jag kräks på upploppet som förra gången på Tjejmilen...!

  SvaraRadera