måndag 20 juli 2009

En riktigt festlig helg

Helgen har gått i festens tecken. I fredags bjöds vi på hemmagjorda grillade hamburgare med tillbehör hos Anna & familj vilket var supergott och trevligt. Lördagens fest blev också superlyckad. En helt igenom välorganiserad fest av sex grabbar, jag är riktigt imponerad. De sex arrangörerna (tyvärr är As kusin gömd). Kände inte så många till att börja med, men desto mer när det var dags för mig och sambon att åka hem till Piteå med svärföräldrarna som snällt nog stannat i byn för att vi skulle ta oss hem. Just då kändes det som att man velat stanna hela natten, men det blev en rolig fortsättning på 1906-terassen. Eftersom vi har båten i stan passade det ju bra att vi sov i den.
Söndagen bjöd på en grill- och bastufest här i byn på mysiga Sandön. Kom hem halv tre i natt, Melker sov hela kvällen i barnvagn och vaknade endast just innan vi skulle hem. En riktigt mysig fest det med. Tre fester (varav de där Melker var med var nyktra för min del)...alla riktigt trevliga. Jag och A har många fina vänner!
3 kommentarer:

 1. hejsan,jag har gått i samma klass som dom flesta på kortet med grabbarna som fixat 30 års festen.Johan,Jonas,Linus ,Marcus,vem är det mer????

  SvaraRadera
 2. Lars och Joel heter de andra superba festfixarna! /Jennie

  SvaraRadera
 3. ja då har jag ju gått med dom åxå.
  har inte sett dom typ sedan vi gick ut 9:an

  SvaraRadera