måndag 19 augusti 2013

Nu börjar framtiden

Bilder som jag tänkte att ingen annan någonsin ska få se sätter jag nu ut här. Hur tänkte jag nu? Jo, jag tänkte helt enkelt visa hur man kan se ut efter man fött barn:). Den vänstra bilden är tagen tre veckor efter Fred föddes och den högra bilden tog jag förra veckan. Inte superstor skillnad egentligen men jag är en bra bit på väg.
 
Nu när han blivit ett halvår och jag håller på att försöka sluta nattamma tänkte jag lägga in en lite högre växel. En växel som förhoppningsvis göra att jag får en fastare kropp som jag mår bra av och däri ingår också en sund syn på mat samt ett träningsschema som känns realistiskt att hålla även i framtiden. Lite mer styrketräning på gym ska jag lägga in, men det är ju den sortens träning som kräver lite mer planering i och med att jag då behöver barnvakt eller träna när maken är hemma.
 
Vecka för vecka ska jag planera in träningsdejter med mig själv samt även något gruppträningspass här och där. Regelbundenhet i maten, att komma ihåg att äta mellanmål t.ex. visar sig vara det nästan svåraste för mig. Då gäller det att planera och ha bra grejer hemma.
 
Har gjort en koll och några tester förra veckan så att jag kan gå tillbaka och se om det blir någon förändring.
 
Tio veckor blir denna etapp. På återseende:).
 

2 kommentarer:

  1. Du är grym och så snygg! Du kommer greja detta galant :)

    SvaraRadera