söndag 21 juli 2013

Bröderna på roadtrip med mig

Maken fick fiskesug och ville att vi alla skulle åka till husvagnen för att fiska. Vi andra var inte lika intresserade, så han fick ta med sig Urban och åka iväg. Jag packade då väskan och tog igår med mig barnen på lite överraskningar. Det behöver ju inte vara så märkvärdiga överraskningar, utan Melker tycker det är spännande bara det heter "överraskning".
 
Vi började med att åka ut till Sandholmsudden för att hälsa på hos våra kusiner som köpt sig en mysig stuga där ute. Maria och Johan var där över helgen så Melker lekte med barnen. Vi drog vidare och hämtade barnens farmor och farfar innan vi körde till fiskecampen i Jävrebodarna där mina föräldrar med vänner campade. Vi köpte middag som vi åt tillsammans med dem och stannande sedan i några timmar. Mysigt. Sista stoppet på överraskningslistan var att övernatta hos farmor och farfar. Melker verkade verkligen gilla dagen!
 
 

 

Barnen undrar var sommarvärmen är?!Fantastiskt vacker kväll


Efter morgonpromenad för mig, Fred och svärmor var vi till Leia på treårskalas. Barnen badade i deras spabad och Melker tyckte efteråt att kalaset hade varit superroligt. Vi kuskade vidare och hämtade upp Minna i Öjebyn för att åka ut till Pålberget där min faster och hennes karl har en riktigt mysig stuga. Surr och fika, sen var vår roadtrip slut för denna gång.

 

 
Nu är vi alla duschade/badade, bröderna sover på soffan bredvid mig och nu ska jag se den film som jag hyrt och hört så mycket bra om - En oväntad vänskap. 

1 kommentar:

  1. Vilken trevlig minisemester du och grabbarna fick :) Jättekul och mysigt att få träffa er idag! Nu laddar jag inför tisdagen.. :) Kram!

    SvaraRadera