onsdag 17 juli 2013

Lycksele 2013

Vi har nu kommit hem från vår enda inplanerade semestertripp denna sommar. Lycksele. Fyra familjer blev vi som åkte dit i måndags (den femte fick tyvärr tre febersjuka tjejer och kunde inte följa med). Vår vana trogen åkte vi direkt till djurparken för att strosa runt, se djuren och till slut låta barnen åka några karuseller på leklandet. Köpte oss varsin pizza till middag och sedan var vi kring stugorna på campingen på kvällen. Barnen sparkade runt med sina kickbikes och hade hur kul som helst. Vackert och soligt men kallt. Sedan satt vi vuxna uppe och surrade en stund och killarna avslutade med en boulematch.


Djurparkshäng
Lycklig kille som vågade rida för första gången

 
 

Sälmatningsdags

Melker och Oskar åkte larven
Vem har roligast tror ni?

 
 
 
Älska vattenpölar!

.
Alla barn samlade utom Ben och Fred

Poppis hoppkudde
 
 
Vaknade på tisdagen av stormen som ven utanför stugorna. Fy bubblan. En sväng på stan innan vi åkte till ett inomhuslekland där barnen verkligen njöt. Tror de hade sprungit tills de somnat om vi inte hade åkt hem efter några timmar. Det kändes som om den inplanerade grillningen var i fara, men vi hittade bra lä mellan stugorna och kunde även äta utomhus. Mer kickbikeåkning och lekplatslek innan barnen somnade och vi avslutade kvällen likt fredagen. 
Här körde de runt runt runt
Middagsdags på filtarna
Fred mös i vagnen inlindad i ett täcke

Nu pausar vi Lycksele och satsar på ett nytt resmål nästa år. Gillar verkligen dessa små resor som vi gör med härliga. Kul för barnen och för oss andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar