tisdag 30 juni 2009

Inte på topp just nu

Lillen är inte på topp. Påbörjade penicillinkuren idag så vi hoppas att han nu ska krya på sig snabbt. Ipren, alvedon och penicillin slår ut magen ganska snabbt när man inte vill äta så mycket mat. Ikväll svällde det runt hans ögon och det verkade klia väldigt mycket. Hoppas inte att det beror på hundallergi (de som var här just då har hund och han reagerade likadant när vi hälsade på dem för två månader sen), för i så fall är han väldigt känslig. Feber även idag, hoppas den börjar gå ner snart utan hjälp av en massa piller.

På morgonen fick vi besök av min mamma som tog hand om Melker och hjälpte mig att måla om utemöblerna. Så fint det kommer att bli, ni ska få se före- och efterbilder när allt är klart. Pappa tog sedan med sig Melker till stugan så jag fick åka till Jysk ensam för att handla mörkläggningsgardiner tills nästa helg när mina vänner från Skåne/Småland dyker upp.

Hann sedan sitta och sola på en stol i vattnet medan guldklimpen sov, häärligt! Varm, kort men rätt så snabb joggingtur i skogen. Sett Allsång i inglasningen och nu slappar vi bara...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar