onsdag 24 juni 2009

Premiärdopp i havet

Premiärbadat med brorsdotter i havet. Kallt till en början, men det tog sig faktiskt. Sol och vila på det medan Melker sov på eftermiddagen. Våfflorna blev också goda om någon tvivlade...

Vi tappade upp ett bad för Melker och hans två kusiner som var med. Dock gjorde han något som ingen annan uppskattade särskilt mycket. Han bajsade i vattnet...andra gången denna vecka, inte särskilt trevligt!

Mysigt fika på Nodo ikväll. Nu borde jag sova...

1 kommentar:

  1. Jo vi hade det riktigt mysigt ute i gräset. Det var Ann/Ebbe, Sara/Arvid, Frida/Svea och så jag och Karl. Jo vi bestämde att vi tar sommaruppehåll tills i mitten av augusti. Frida är ju ledig vissa vardagar då hon jobbar helger, och jag, Ann och Anna ska ju vara hemma i höst. Jennie H är ju också hemma, och du var väl ledig nån dag åxå? Så det blir nog mer träffar i höst, kul!
    Åh har du hunnit bada?! Idag känner jag verkligen för ett dopp. Jag och Karl sitter ute på altanen och myser, dock är det 28gr varmt här. Det blir så himla varmt på våran altan, luften står som still. Tror jag ska ta fram baljan till Karl så får han svalka av sig lite.
    Ha en bra dag i värmen =)
    Kram

    SvaraRadera