söndag 7 mars 2010

Grymmaste konserten!


Igår hade vi en perfekt dag. Först promenad på isen, dock inte Fårön Runt eftersom de inte hade plogat upp hela vägen runt så att man kunde gå med barnvagn men vi gick ändå en lång runda. Sen lite lugn tid innan middag med familjen hos brorsan, grym Queen-konsert med kusinen Micke i spetsen och sedan trevlig 3 gånger 30årsfest. Puh!

Sov i natt hos svärföräldrarna i deras nya sov/bastuboda så jag passade på att sova till kvart i elva...! Sedan storhandling inför helgens husvagnsbesök, hälsade på Anna som fyller 30 idag där vi fick smarrig smörgåstårta och fika, hem och gjorde en massa mat inför helgen. Skönt att ha maten klar ifall det är fint väder så att man slipper tänka på det på dagarna. Lasagne, stor laddning pepparsås till klämmackor och kycklinggryta blev det.

Träning efter det, men jag var inte riktigt med med huvudet idag. Vikarien gjorde mycket i fel takt vilket är så störande att jag tappar fokus och sedan var huvudet fullt med allt som komma skall. Våren är fullspäckad av en massa trevliga händelser och eftersom jag vill ha lite koll på allt så blir det lätt lite overload ibland. När man får lite perspektiv på saker och ting så brukar allt ordna sig i alla fall...

1 kommentar:

  1. Håller med om att Queen-konserten var grym och Micke är bara BÄST. /Mamma

    SvaraRadera