lördag 20 mars 2010

Kära badrum

Efter många om och men så har vi numer ett fungerande badrum. Skriver fungerande eftersom det inte riktigt är klart än. Lister runt fönster, lampor och en liten låda som ska byggas återstår innan man kan kalla det klart, plus lite mer lull-lull. Sedan funderar vi även på att sätta in ett litet badkar och ett eller två väggskåp istället för den stora byrån som finns där, men de är inte prioriterade just nu.
Har pysslat med att sätta upp lameller på morgonen innan sonen kom hem från mormor och morfar där han sovit tillsammans med kusin Viktoria. De hade busat och lekt tillsammans, så himla kul att de har varandra!

Jag och Anna bjöd ut våra sambos på en vuxenkväll efter som de fyllt/fyller år. Det blev en otroligt lyxig och god trerätters på Bryggargatan innan avslutande bio och en hel natts sömn. Fantastiskt!

Nu måste jag färdigställa tårtorna inför kvällens firande av sambon. Idag är det familjens tur och imorgon kompisarna.

5 kommentarer:

 1. Det blev jättefint! :)

  SvaraRadera
 2. Dra mig baklänges så snyggt!!!

  SvaraRadera
 3. Oj, vad fint!!
  Jätte, jätte, jätte fint! Bra smak och bra val.Blir avundsjuk, vill också ha...
  Någon dag ska jag också ha en stor, fin alldeles nyrenoverad toa, med badkar. Mina tankar går till en bonad som Farmor hade på väggen: "Sluta aldrig hoppas, sluta aldrig be, sluta aldrig önska - under kan ju ske". :)
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Superfint, men hade inte väntat mig nåt annat heller. Vet ju att du har bra smak. Ses imorrn.

  SvaraRadera