tisdag 23 mars 2010

Sparkad

Lillen i sin koja byggd av soffkuddar.
Mister Rufs!

Jag och lillen har just varit ut på en härlig och svettig (för min del i alla fall) sparktur runt i byn. Hej vad det gick fort. De vi skulle hälsa på var inte hemma, så lillen verkade lite besviken, men vi sparkade vidare hemåt istället. Allt för att undvika de där hemska timmarna efter middagen innan sovdags. De dagar han har varit på dagis är han ett vrak den tiden, så det försöker vi bota med diverse saker.

Skulle förresten inte skrivit om sömnen igår, för jo, det kunde bli värre. Han vaknade säkert 15 gånger och var orolig, ville ha vatten...till slut önskade jag bara att natten skulle ta slut, fast än jag var dödstrött. Måste avvänja honom från nattvattnet, men kan tänka mig att det inte blir lätt.

Var förresten ut och joggade idag på min friskvårdstid på jobbet och det gick riktigt bra. Efter 30 minuter kändes det som om jag kunnat fortsätta lika länge till, men då var det bara att återgå till jobb och personalmöte. Så nu kanske man är på gång igen med träningen!

1 kommentar:

  1. Synd att man var borta när man skulle få finfrämmande. Ganska typiskt, har i övrigt inte lämnat huset på kvällstid på väldigt länge. Titta gärna förbi en annan kväll. Kram

    SvaraRadera