söndag 26 april 2009

Mysig helg

Vi har haft en ganska lugn och mysig helg tillsammans. Efter mitt besök på loppisen, tog jag Melker i barnvagnen och gick ut på en långprommis på nästan två timmar runt i Långnäs. Solen värmde och det var riktigt skönt och mysigt. Att lillen vaknade efter halva rundan var faktiskt lite mysigt, vi pratade och sjöng (läs: jag).

På kvällen var vi på grillpartaj hos fina vänner i byn, så vi cyklade dit på eftermiddagen och hann njuta av solen från deras altan innan middagen som var helt fantastiskt god. Flera olika köttsorter, indiansallad, klyftpotatis och en massa annat smaskens. Vi tjejer slog killarna i bowling på deras Wii och vi cyklade hem halv två. Lilleman sov igår hos farmor och farfar och hade faktiskt sovit hyfsat på natten vilket känns bra i mamma- och pappahjärtat.

Jag väcktes av telefonen idag kl 11.15...hade lite sömn att ta igen om man säger så. Sålde sedan mitt motorcykelställ, så de pengarna går direkt in på NY-kontot, som vi kämpar med att fylla på. Annars har dagen erbjudit våfflor som svärfar gjorde ute på öppen eld, hårt träningspass och Melkermys.

Det känns även som att veckan som kommer blir bra. Biobesök, promenader, babysim och valborgsfirande är bara några av sakerna...

Avslutar med några bilder som går under "Tungan rätt i mun".

7 kommentarer:

  1. blocket är bäst! så himla duktig han är puss då

    SvaraRadera
  2. Men du vad han kämpar på=)

    Vi borde ses...
    Kram!

    SvaraRadera
  3. inte klokt så söt man kan bli:)STORA KRAMAR
    Friday Li

    SvaraRadera
  4. Vi mår också bra men just nu håller de på att byta vattenledningar runtomkring oss så vattnet är avstängt då och då under dagarna. Man anar inte hur beroende man är av den varan! :)

    Är ni också ute med båt? Är det en sovbåt eller utflyktsbåt? Vi har sagt att allt som ska göras utomhus ska vara gjort innan midsommar annars får det vara. Då blir det inte gjort för att man vill hinna annat också. Hoppas ni fick det svar ni ville ha från Bvc, att det inte är någonting annat. Många kramar /Anna

    SvaraRadera
  5. Annelii o Friday, vad kul att ni hittat hit! Ja, Annelii, vi borde verkligen ses! Kramar

    SvaraRadera
  6. Vi kör en Albin 25, tvåruffad så barnen tar aktern och vi föräldrar tar fören. Det blir första sommaren för en lite större Agnes, ska bli kul! De brukar somna rätt bra men vakna tidigt, i båten alltså... Egentligen är det inte våran båt utan svärföräldrarnas men vi får använda den som vår egen. Båtplats i Jävre - nära Stenskär! :) Båt är verkligen sommar!

    SvaraRadera
  7. Men nu förstår jag ju att du är du! Om du förstår vad jag menar... Så stor han har blivit lillkillen! Och så underbart söt!! Vilken kul grej att åka till New York, det är nog en grej man bör ha gjort en gång i livet. Jag fortsätter att titta in här hos dig! Kul blogg! Kram! / Soffan

    SvaraRadera