söndag 19 april 2009

Tillbaka i verkligheten


Efter en superhärlig och bloggfri helg kom vi så åter till civilisationen idag. Fantastiskt väder (hittade lä trots blåst), god mat, trevligt sällskap och snälla barn mitt ute i skogen blev ett lyckat recept på helgen!

Var barnfria fredag till lördag då lillens mormor och morfar kom och hämtade honom och hans kusin för mys hos dem. Det var verkligen skönt, men det var desto mysigare att få igen honom igår. På dagarna turades vi om att bära honom i ryggsäcken så han skulle vara nöjd, vilket funkade mycket bra. Har tagit massor med fina bilder, men eftersom jag sitter vid fel dator nu så får ni se dem senare i veckan.

Nu ligger han o sover, hoppas inte att han är sjuk. När jag nyss kom hem från träningen hade han spytt på hans farfar...men han har ätit gröt efteråt och fått behålla den, så vi hoppas att det bara var något tillfälligt.

Förra veckan var vi på en extra vägning av lillen, eftersom han helt plötsligt slutat gå upp i vikt. Fram till sex månaders ålder låg han över viktkurvan, men då fick han öroninflammation och sedan har han även haft någon sorts magsjuka, vilket de säger kan ligga bakom stagneringen. De vet dock inte om det är anledningen, så när vi var på bvc förra veckan, skrev de ut en remiss till barnmottagningen på las. Bara att vänta och se med andra ord, och hoppas att han börjar gå upp snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar