lördag 16 oktober 2010

Dags att sova

Snart sängen för mig så jag orkar morgondagens jobb, det är nämligen jag som öppnar stället. Har varit hos min bror med familj på en supermysig och god middag med en massa surr för oss vuxna och lek för barnen.

Börjar även vara dags att boka ny klipp- och färgtid. Undrar vad vi (läs: Challan) ska hitta på denna gång. Är lite sugen på att färga mig någon helt annan färg. Förra vintern såg jag ju ut så här:

Blir nog inte så mörkt men det vore kul med nåt helt annat. Frissan har visst varit på inspirationshelg så hon har säkert några idéer på lager. Förstår inte riktigt hur de som aldrig gör någon förändring i sitt hår (i varken längd, färg eller ens styling (nog för att jag ofta är rätt lat med det sistnämnda)) bär sig åt för att inte bli less?
Jag har en liten teori om varför de behåller sin frisyr i alla fall. Förmodligen var de högstadiets snyggaste tjej och hade då långt hår, ofta mittbena, ofta mörkt (?) och sedan förknippade de håret just detta så de var/är rädda att förlora sin attraktivitet? Haha, vilket "waller". Nä så är det säkert inte, det finns nog andra förklaringar. God natt.

3 kommentarer:

 1. Grymt snygg frisyr på sista bilden, jag röstar på den. På den översta med men där ser du ju lite läskig ut =).

  SvaraRadera
 2. Alltså jag kände inte ens igen dig först på den översta bilden?! Men du är snygg i allt :)

  Din teori kan nog stämma. Eller så är det som så att de som inte ändrar sig gör det just för att de ÄR nöjda (dvs. inte less) med sitt hår? För egen del så kan jag säga att jag läääängtar tillbaka till mitt hår växer ut igen, nu har jag kort page och gillar det inte alls :(

  Kram på dig!
  Titti

  SvaraRadera
 3. Jag tycker understa bilden, du är jättesnygg i mörkt hår! Fast du passar ju även skitbra som blond. Svårt!

  Jag hör ju till de som aldrig vågar göra förändringar (och när jag väl gör dem så ångrar jag mig så förfärligt). Och jag kan lova att jag inte tillhört högstadiets poppistjejer, moahaha.

  Hoppas man blir bjuden på det där goda pumpabrödet på ett blivande vinlotteri! Ska bli så grymt kul att få vara med! )

  SvaraRadera