lördag 23 oktober 2010

Lediga fredag

Hemma efter en riktigt trevlig trerätters middag hos Michael och Caroline som hade tackmiddag för oss två värdpar från deras bröllop. Hur gott som helst var det! Oxfilé, parmaskinka, parmesancréme, sallad, potatisgratäng, räkcoctail, gino, glass...ja ni hör ju att vi inte kom hem hungriga i alla fall!

Barnen har lekt och busat hela kvällen lång och även badat en sväng i deras utebad tillsammans med papporna. Vi har sett den grymt bra filmen från deras bröllop och surrat en hel del.

Jag och Melker gjorde stan idag vilket nuförtiden faktiskt inte tillhör vanligheterna, man prioriterar visst lite annorlunda nu när man jobbar heltid och har barn plus att vi bor en bit från stan. Mamma gick med oss på stan samt att vi träffade kära Marran en stund också.
Melker fick ett par nya byxor, tre tröjor, vinterjacka, mössa, vantar och strumpor eftersom hans garderob behövdes uppdateras lite. Inget fel på alla de ärvda kläder vi har här hemma men ibland är det ju kul med lite nytt också.

Shoppade även till mig själv fast än det började med att jag skulle kolla lite inför min egen önskelista inför julen. För tre år sedan fick jag världens skönaste skor i julklapp, nämligen dessa:
Funderade därför om jag skulle önska mig ett par nya eller om jag skulle hitta på nåt nytt. De jag sedan hittade var tydligen rätt populära och svåra att få tag på (om det nu inte var försäljningssnack) så jag köpte med mig dem hem för att kunna prova dem ordentligt. Kostade flera hundralappar för mycket men om man har dem i några säsonger som jag brukar så är det ju inte dyrt i alla fall:). Detta är skon som följde med hem:

Nu ska jag sova på saken och prova dem ordentligt imorgon. Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar