söndag 10 oktober 2010

Söndagsmys

Lillgrabben bastar med sin pappa efter vår middag med älgentrecôte och ugnsrostade rotsaker, jag slösurfar. Han pratar väldigt mycket hela dagarna vilket är underbart att få följa. Nya ord och meningsbyggnad och så vi försöker förstå och uppmuntra fortsatt utveckling.
Helt slut i kroppen efter att jag idag har lastat på, kört bort och lastat av fyra släpvagnslass med kryptallar. En 40 minuters joggingrunda efter det med S var underbart skönt trots blåsten. Ursäkta, men hörde ni, jag har alltså kört släp, både rakt fram (!) och backat. Jajemän, nu kan jag det med (skapligt i alla fall).
Nu väntar elva jobbdagar igen, men det är en hel del roligt också. Kören imorgonkväll och sen på onsdag väntar både glasblåsning och vinlotteri så det kan bli riktigt bra i alla fall.

4 kommentarer:

 1. Du är duktig som kör släp du! Jag t r o r jag har testat det men jag kommer inte ihåg...
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Grymt imponerad av att du backat med släp! Jag har kört släp kanske en gång men enbart rätt fram. Måste kanske ta och prova backa nångång men då ska det vara på en stor öppen yta med inga andra fordon i närheten =)

  SvaraRadera
 3. Tack så jättemycket! Trivs än så länge superbra här. Frågade en snubbe vart veg-maten fanns. Blev minst sagt förvånad när han sa att de var på andra våningen. Jisses, rulltrappa med kundvagnen, det ser man minsann inte i norrland! Haha, och du! Vilka underbara bilder på Melker!! :) Gillar främst den översta, mycket mycket söt! Kram kram

  SvaraRadera
 4. Superfina porträtt på Melker! Gillar dem verkligen! Snyggt ljus och härlig bakgrundsoskärpa :-)

  SvaraRadera