torsdag 21 oktober 2010

Helgen är här!

Vanligtvis arbetar jag till 22.30 torsdagar men idag fick jag möjligheten att ändra mina arbetstider för att ikväll vara med på föräldramöte på Melkers förskola (visst märker ni att jag sakta försöker lära mig att använda detta ord istället för dess synonym). Underbart ställe där jag tryggt lämnar över sonen när jag själv åker till jobbet på dagarna.

Melker trivs och det märks. Han verkar ha fina kompisar där och snälla, mysiga och engagerade fröknar vilket gör oss föräldrar väldigt nöjda. Glad att både jag och sambon åkte dit då det ger oss båda lite mer inblick i varför de gör vissa moment och hur de lägger upp dagarna. Förskolan var något jag älskade att gå till när jag var yngre och jag hoppas och tror att Melker får samma goda minnen från denna tid.

Tidigare i veckan fick han ju vara hos mormor och morfar tillsammans med kusin V som är åtta månader äldre. De hade haft riktigt roligt och mysigt ihop och varit så snälla hela dagen. Här låtsassover lillen i sängen på kvällen efter badet.

Man riktigt ser smajlet på munnen, så nöjd han är att "lura" mamma sin...
Nu har jag tre lediga dagar tillsammans med familjen och det ska bli så skönt. Elva jobbdagar sätter sina spår, nu är man trötter! Trevlig helg!

2 kommentarer:

 1. Sicken sötnos!! :)

  Jag var oxå dagisbarn (för det hette så DÅ iaf) och jag har bara goda minnen :)
  Kram på Er och hoppas helgen blir skön!
  Titti

  SvaraRadera
 2. Tack för alla snälla ord, det värmer i hjärtat.
  Ha en skön helg//Lenita

  SvaraRadera