söndag 31 oktober 2010

Vart tog solen vägen?

Känns som om solen aldrig gick upp idag. Mörkt och grått hela dagen lång.

Dagen började dock riktigt bra i form av sovmorgon för hela familjen, hämtning av soffa och soffbord som ska in i förgården nästa helg, efter det en sen lunch på Big Boy där Melker åt hela barnhamburgaren, det har nog aldrig tidigare hänt! Hamburgare och tacos har annars inte varit hans grej riktigt. Tänkte sedan hälsa på en liten Tim som vi inte träffat ännu, men eftersom de skulle bort så gick det inte. Attans också.

Melker sjunger rätt mycket om dagarna. Många låtar som vi tidigare sjungit tillsammans kan han nu helt plötsligt, om än i en egen, ofta förkortad version. Ekorrn satt i granen är en riktig hit, ska försöka fånga den på film någon dag!
Avslutar med en bild på det smarriga Pumpabrödet som jag gjorde. Melker älskade det men man kan nog kalla det för Pumpakaka istället för bröd, bland annat på grund av det höga sockerinnehållet. Smarrigt, det var det i alla fall!

2 kommentarer:

  1. Vilken mysig blogg du har! Hittade hit från Jojjans blogg. Du verkar, precis som jag, uppskatta tid med vänner och familj och att pyssla :) I like!

    SvaraRadera
  2. Härligt ser fram emot hans skönsång :)
    Kram Titti

    SvaraRadera