lördag 4 maj 2013

Hipp hurra för mig idag!

33 år. Trodde man skulle vara äldre när man nådde denna ålder. Känna sig gammal, men nix, det gör jag inte. Tror jag. Idag är det i alla fall min födelsedag.

Igår samlades ett gäng tjejer här hemma och vi dukade upp en härlig buffé av olika läckerheter. Åt så jag trodde jag skulle sprängas och sen var det dags för Nutella semifreddo till efterrätt. Surr och prat hela kvällen lång. Är så glad över att jag har så många härliga vänner i mitt liv.
 Tidigare under gårdagen kom maken hem med värsta presenten. Han hade de utemöbler som vi varit och tittat på och jag blev så nöjd. Hörnsoffa, bord och två stolar till hade han köpt. Stolarna har vi dock inte fått än, så igår kompletterade vi med soffan närmast i bild och de två fåtöljerna som annars står ute på altandäcket. Chillar- och matplats i ett, precis det vi ville ha!
 


På förmiddagen avverkade jag mitt första Indoorwalkingpass på ett halvår. Kan konstatera att det bara kan bli bättre med styrka och kondition, men det var en härlig start på födelsedagen. Nu ska jag fortsätta med att göra just ingenting innan jag ska börja förbereda kvällen när familjen kommer på grillmiddag. 

1 kommentar:

  1. Grattis i efterskott!! :) Och vilken fin uteplats ni har!!

    SvaraRadera