söndag 5 maj 2013

Plötsligt händer det

På något sätt lyckades jag ligga kvar i sängen med Fred till klockan var över tio. Måste ha blivit väldigt utvilad för sedan var vi väldigt produktiva. Åkte med återvinning och pant, städade bilen och rensade hallonbuskarna, samlade upp alla löv, krattade där det behövdes, rensade ur hallonbuskarna och tog bort de gamla pinnarna som stöttat hallonen och hängde upp gardinskenor i inglasningen. Allt innan jag åkte på ett kettlebellpass klockan fem. Så skönt. Nu måste vi bara få upp nya stöttor till hallonbuskarna, men det får bli en annan dag.
 
Jag och sonen snabbknäppte ett kort igår innan middagen. han hade klätt upp sig med skjorta vilket han gillar!
Gårdagens middag var långgrillad karré, salsa, sallad, potatis med parmesan och rökt potatis, chipotlemajonnäs, sparris och halloumi. Till efterrätt blev det Koladröm med daimgrädde. Till det serverades hallon och ananas. Smultert.

Tips: i receptet ska det egentligen vara kokt kondenserad mjölk men nu finns det en liknande burk som heter Karamelliserad mjölk som funkar lika bra, då slipper man ju koka burken i flera timmar. Smakar lite sötare än den kondenserade men jag tror inte man känner någon skillnad om man inte jämför dem brevid varandra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar