onsdag 11 februari 2009

Dille på turkos

Turkost är en av mina favoritfärger, speciellt nu när det börjar närma sig vår och sommar. Tycker även att Melker är så fin i den färgen, att jag nu ikväll på me & i-partyt enbart köpte kläder som hade turkost i sig. Från ovanstående bild köpte jag både scarfen och bodyn, byxorna och strumporna från bilderna under fick han av mormor samt en t-shirt av farmor som båda två kom på partyt. Han ska dock inte ha på sig allt samtidigt utan det får vi nog bryta av med någon annan färg.

Tänkte ju att vi skulle stanna inomhus idag, men när jag efter lunch märkte att termometern började visa under -20, började jag fundera på att gå ut (låter ju helt sjukt). Några funderingar senare stod vi utomhus, Melker nedbäddad i Voksin och jag i full vintermundering. Det blev en härlig, dock inte så lång prommis i 40 minuter plus en sväng förbi Sigges för att handla frukt till kvällen. Som gårdagen så var det väldigt skönt när man väl kom ut i solen.

Sen kom min mor hit och hjälpte mig att ta hand om Melker så jag kunde få lite gjort här hemma. Det blev städat plus att jag gjorde en god och enkel middag bestående av köttfärslimpa med klyftpotatis och morötter i ugn (en av de rätter jag nog aldrig trott jag skulle göra som vuxen, det klingar liksom inte speciellt gott, men är ju både gott och lätt gjort). Några portioner i frysen också, vilket alltid är bra att ha.

Voksin är ju helt underbar, han sov ute i nästan två timmar i ca -18 grader utan att bli kall överhuvudtaget, sånt gillar jag! (Vet att det finns personer som aldrig någonsin skulle låta sina barn sova ute i kallare än -10 grader, men jag är av den åsikten att, så länge som de inte är kalla så är det helt ok.)

Så till sist en bild från ett tidigare me & i -inköp, (från Tradera), nämligen de turkosa (nähä?) igelkottbyxorna som han är så söt i...

Puss o god natt

2 kommentarer:

  1. Jag håller helt och hållet med dig i valet av turkost :) Sen måste jag säga att ditt skapande av blogg är helt fantastiskt - jag får läsa om din/eran vardag plus att jag får se så många fina bilder på världens sötaste Melker! :) Stora kramar till er!

    SvaraRadera
  2. men min älskade lilla melker.. så sjukt söt han är i dom byxorna, och vad fina kläder du köpte!
    idag åker vi hem med en sjuk noelle dock.. vi hörs puss

    SvaraRadera