onsdag 5 oktober 2011

Lillördag

Eftermiddagssolen på baksidan av huset. Melker välkomnar den krispiga höstluften med öppna armar. De hade på förskolan idag gjort en utflykt och sökt efter vinden och luften. Underbart!

Annars en av veckans höjdpunkter för sonen, nämligen gympan. Idag var det 17 barn som röjde runt, så jag ska hyra det några veckor till eftersom barnen gillar det så mycket och vi vuxna sedan får en lättare läggningsprocess:).

Monterat förstoringarna i tavlor som ska upp på väggen när någon hjälpt mig hur de ska hängas. En dags jobb kvar på veckan och det är en rolig arbetsdag med bland annat IndoorWalking kl. 17. Sedan familjemys helgen lång.

Förresten riktigt irriterande när inte kommentarsfältet fungerar. Någon som vet hur man fixar det? Mejla mig isåfall på jennieper@hotmail.com eller skriv en kommentar...

2 kommentarer:

  1. haha du är rolig du "irriterande att kommentarerna inte funkar... någon som vet något - skicka en KOMMENTAR"!!! Hahaha ja hade vi kunnat göra det från början hade du ju aldrig skrivit den texten.... ;)
    Kram på Dig!
    ~Titti

    SvaraRadera