onsdag 30 september 2009

Uppkopplad

Fina vännen Carro och hennes två gullungar har nyss åkt hem efter en mysig eftermiddag och kväll tillsammans. Efter middagen lyckades hon på något sätt få igång internet här uppe på övervåningen, så nu ni, om detta håller i sig kan jag ju blogga hemifrån även under veckorna.
Idol och uppstarten av Grey's, två sovande småbarn tillsammans med lite hederlig Texas Pecanglass blev ett lyckat recept för kvällen. Sprang iväg och målade ett varv på ett litet bord och en gammal bitsockerlåda under pauserna. Det gäller att hinna sånt när lillen sover minsann och det är ju inte så ofta.

Den 28 oktober 2006 var vi mitt uppe i vår renovering här i huset och hade ännu inte flyttat in. När vi kom på morgonen möttes vi av detta...

...tilläggas kan att sambon bara hade Crocs på sig och "kunde ju därför inte skotta". Jippi, det blev jag som fick göra det med andra ord.
Ungefär samtidigt kunde man se detta vid jobbet i Munksund.

1 kommentar:

  1. Tänk, det är ju inte länge kvar till 28 oktober...tur att Johan jobbar vanliga tider nu, så kanske jag slipper skotta i vinter. Cool bild på trädet

    SvaraRadera