fredag 2 oktober 2009

IKEA och mysfredag

Just ätit pizza, druckit ett glas rosé och nu ska jag packa upp dagens inköp från IKEA. En riktigt mysig heldag hade vi där i Haparanda. Pappa, du gjorde det bra! Handlade för nästan 3000 kr, saker till Melkers rum, torkställningar till tvättstugan, ursöt gul molntaklampa till Melkers rum, vas, ljus, servetter, en massa ramar till den blivande fotoväggen i trappen och lite annat smått och gott. Ni vet hur det är, när man har packat upp alla påsar så undrar man vad man egentligen köpte, underligt det där!

Två såna här inhandlades. Tänkte först köpa en med 2 gånger 4 hyllor, men detta tog mindre plats i bilen så att en till kunde följa med, blir snyggare (tror jag), samt att det blev en hundring billigare. Bara bra med andra ord!

Imorgon förmiddag tänkte jag ha lite tid för mig själv. Eventuellt en långpromenad i solen (?), börja städa och fixa lite samt beställa en del förstoringar.

1 kommentar:

  1. På tal om badrumsinredning som du skrev ett inlägg om för ett tag sedan. Vi har ju också Godmorgon kommoden med handfatet som inte är av porslin. Vi är nöjda med allt! Du hade en till bild längst ner med en annan kommod som såg super snygg ut! Vart är den ifrån? Trevlig helg till dig! Kram Anna

    SvaraRadera