torsdag 21 maj 2009

Hemma igen

Efter en timmas sömn inatt är vi lite smått mosiga idag, mår lite illa och rätt så trötta. Ska försöka hålla mig vaken några timmar till, så man kanske kan ställa tillbaka kroppen på svensk tid igen.

När vi kom till Kallax och såg Melker, var det en rätt märklig känsla, har ju aldrig varit så här lång tid utan lillisen förut så de senaste dagarna har man saknat honom rätt mycket. Slog på min mobil igår på flygplatsen och såg på bilder och filmer på honom...och grät en skvätt...så likt mig! Han ville först inte komma i våran famn när vi träffade honom idag, men efter några få minuter tinade han upp så vi fick pussa på honom, puh, hann nästan bli nervös:).

Packat upp och tvättat samt gått en prommis i byn för att hålla oss vakna. AJ skulle söva M för en timma sedan och efter 40 minuter gick jag in och väckte honom. Nu sover han igen på soffan...så då kanske han är pigg när M vill upp imorgon!

Tror att detta blir en lugn och mysig helg med lite fix på gården, Melkermys och motion. Nu ska jag gå igenom de ca 1000 bilder jag tagit i storstan...

1 kommentar:

  1. Underbara bilder!
    Ja han är en händig man som kan det mesta : )
    Den 27 juni är det dags och har ni tur (eller otur) kanske ni hör när trubadurerna spelar...
    Trevlig helg!

    SvaraRadera