söndag 17 maj 2009

Sen sist...

Redo för fredagkväll på stan. Middag på Brasiliansk restaurang, drink på Rainbow Room (65:e våningen i Rockefeller Center), gick upp högst upp i Rockefeller o fotade en fantastisk utsikt...så läckert!









Igår var det matfestival i vårt område så vi strosade runt lite innan vi mötte upp de tjejer som jag tog hand om under min au-pairvistelse för snart 10 år sen! Eftersom de nu är 19 o 22 är de inga barn längre...men det var otroligt kul att få träffa dem och fast än det har gått så pass lång tid, har de inte ändrats speciellt mycket. Abby är stenhård, så jäkla rolig! Vi åkte till Chinatown och Little Italy med dem, åt supergod kinamat till lunch, shoppade runt på gatorna i Chinatown där vi bland annat handlade väskor ur en van som stod på gatan...

Fixade till oss, tog en öl och gick ut och åt på en fin italiensk supermysig restaurang där det var precis hur god mat som helst.


Eller vad sägs om valnötspanerad kyckling med kronärtskockor och grillad sparris..? Stephanie och Abbys föräldrar bjöd dessutom på maten! Gick runt lite på Times Sq innan de for hem runt 22 och då gick vi andra till ett (enligt mig och Carro) klockrent ställe där det var 50-talsstämning, grymt bra uppträdanden och goda vuxenmilkshakes. Dit vill vi igen!


Killarna har åkt iväg för att se baseball, så de blir borta hela dagen. Vi ska ha en lugn dag, shoppa lite och sen ikväll väntar Mamma Mia, vi är så jäkla laddade!!! Hade gärna bjudit på fler bilder, men internet är väldigt segt, så det får bli en annan gång.

1 kommentar:

  1. Åh så roligt att läsa om vad ni har för er! Jag hoppas, och antar, att ni har det superbra där borta! Sex & the City-visningen verkade inte helt fel du.. :)

    Ha så himla roligt! Massor med kramar från mig :D

    SvaraRadera