torsdag 28 maj 2009

I måål!

För en så där fem år sedan fick jag o min vän Annelii för oss att vi skulle springa några lopp under sommaren. Det blev då 5 km på Vårruset i Gävle (min dåvarande hemstad), en dryg mil på Maja Gräddnosloppet i Uppsala (hennes dåvarande hemstad) och en mil på Tjejmilen i Sthlm. Trots att jag höll på att sk*ta på mig på grund av för hög konsumtion av solroskärnor den dagen, så var Vårruset en bra uppladdning där tiden stannade på 25 minuter.

Försenat tåg, cykla snabbt-som-attan till starten som redan hade gått, springa en mil stressade för att vi hade tidtagning blev ändå en rolig upplevelse. Skratta så här i efterhand går bra i alla fall. Avslutade sommaren med Tjejmilen där vi lyckades med en tid runt 53 om jag inte minns helt fel.

Idag väntade nästa lopp, nämligen Kommunjoggen som Friskårdsteamet på mitt jobb anordnade för fjärde året i rad. Jag ställde upp med målsättning att hänga på min vän Sara, samt att komma under 25 minuter. Den första målsättningen skrotade jag rätt snabbt, när jag märkte att hon är betydligt mer vältränad än jag och hade piggare ben. Under 25 minuter lyckades jag däremot med, 23.50 blev min sluttid och jag kom in bland de 50 första av 800. Känns helt ok eftersom jag nu är betydligt mindre genomtränad än 2004. Fick med mig en picknickpåse hem, så jag har smaskat på med smörgås och JOKK när väl Melker somnat för natten.

2 kommentarer:

  1. KÄRLEK!! Kramar Din kära sprintvän Annelii =)

    SvaraRadera
  2. Förresten, hur imponerad som helst av din tid! Kram igen!

    SvaraRadera