söndag 2 augusti 2009

Åter på fast mark


Vi åkte tillbaka till Klubbviken för en sista trevlig och mysig kväll. Åt grillspett, drack lite vin och spelade kort. När vi sedan igår kom hem efter fyra nätter på havet, fick vi en otrevlig överraskning...

Varmvattenberedaren i tvättstugan hade gått sönder och stod och läkte vatten. Trots att vattnet rann mot en golvbrunn, så hade den orangea golvmattan från 70-talet blekts och lossnat från golvet under. Yippie, vi som inte har några andra utgifter nu, så kändes det. Men nu verkar det som om vi kan få köpa en beggad varmvattenberedare av våra vänner, så det känns ju bra. Försäkringsgubben kommer på måndagmorgon och ska utvärdera skadan. En matta och en varmvattenberedare från krigets början, det känns som om vi inte kommer att få så många korvören för dem. Positivt är ju att vi får lägga in en ny matta, blir nog samma svarta som i duschrummet intill.

Igår kväll for jag o Melker på tjejmys med gamla kära vänner medan A for på grillning hos våra byavänner. Melker höll igång till 22.45 då han somnade hos mig. Vi surrade på i några timmar till, innan vi drog oss hemåt. Lite segt att kliva upp kl 6 när han vaknade, men en 1,5 timmas vila på förmiddagen räddade nog både min o lillens dag.

Idag döps fina Ronja, det ska bli mysigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar