måndag 31 augusti 2009

Ett år sedan

Melker har nu fått ett eget rum som även är gästrum. Sovrummet är därmed uppflyttat. Har städat och småpiffat lite idag samt köpt en matta till Melkers rum, vit- och turkosrandig eftersom han ska få ha turkost i rummet. Väggarna är mörkbruna, vilket ju kan kännas lite mörkt för ett barnrum, men jag sparar ommålning till den dagen då man vill göra ett lite mer pojkrum istället för småbarnsrum. Med lite snygga gardiner och ytterligare piff kan det nog bli bra.


Vårt sovrum är en historia i sig. Ett stort rum på ca 30 m2 som har kvar en brunrutig (jättetjusig) golvmatta sen 70-talet. Väggarna är vita och taket likaså eftersom det kändes som en neutral lösning när vi inte visste vad rummet skulle användas till. Just nu är det inte ett drömsovrum direkt, men det funkar. Det ser nämligen lite ut som om möblerna har blivit över (och det är faktiskt så det är också).


Haft en mysig dag med min mor och min son. En promenad på eftermiddagen och så en liten shoppingrunda efter det. Nu, middag på stugan. Lillen ska få en dusch och sen ska vi hem och söva honom.


Ett år sen idag...
Just det ja, en uppdatering i vattenskadefabriken: Anticimex var förbi och mätte fukten idag. Det var nästan torrt sa han och jag blev glad...tills han fortsatte med "så då behövs det bara två veckor till och sen är det torrt...". Jahapp, bastu i två veckor till med andra ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar