söndag 9 augusti 2009

Härliga helg!


Melker går runt för fullt och vi kan bara konstatera att han direkt blev en gladare och nöjdare liten grabb, nu när han själv kan bestämma över vart han ska.

Har försökt mobilblogga flera gånger under helgen utan att lyckas, så därför har det varit lite tunt med uppdateringarna.

Mysig tjejmiddag på 1906 i fredags där vi satt i sofforna och bara pratade till midnatt när vi åkte hem igen. Stod på loppisen i lördags, varmt och skönt, fyndade bl.a. en grind och några ramar och lyckades sälja 2/3 av det jag hade med mig. Om än det inte inbringade några stora summor så är det skönt att bli av med lite skräp. Sett fotboll där Maddes lag vann över ÖIF, heja heja!
Tjejkväll igår igen eftersom våra killar firade Micke som fyllt 30 år, fast då med barn, godis, och en massa surr. Riktigt mysigt och skönt att kunna sitta ute i t-shirt hela kvällen.

Idag bad i havet för lillen, han njuter som aldrig förr. Snart ska jag hem och slita lite i form av målning. Inte första gången i sommar om man säger så, men man gör ju det man kan, och snickra kan jag inte! Har även masserat mamma utomhus vid vattnet och varit ut på en kortare joggingrunda. En produktiv förmiddag med andra ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar