torsdag 6 augusti 2009

Kaos och fotografering

Förmiddagen bjöd på fotografering i Lule hos Justin. Några klädombyten blev det, olika leksaker och tillbehör, fotografering av lilla familjen fast än vi inte tänkt det, banan- och vattenpaus och mot slutet en hel del lock, sång och "Melker, titta här", för att få honom att titta in i kameran. Svettiga och nöjda åkte vi två timmar senare därifrån för att käka lunch och bege oss hemåt.

Medan jag kollat igenom lördagens loppisgrejor, hade sambon hårdkörning med Melkers gång. Vi har ju vetat att han har kunnat gå, men han har ofta varit lite rädd och därför inte velat gå så mycket själv. Ikväll släppte det dock, som ni sett på filmen innan, så nu går han överallt. När jag gick från vardagsrummet in i sovrummet, så kom han efter en stund, helt själv. Nu måste vi skaffa en grind till trappen!!!

När snickarna i morse bilade upp en del av golvet i tvättstugan, ringde en av dem till Anticimex-gubben och sa "jag tror att badrummet också ryker". Det är ju så man bara vill gråta. Visst ska vi göra om där någon gång, men inte nu. Usch, fy och blä för vattenskada. Smutsigt blir det överallt från betongdamm och vi har tvättstuga lite överallt i huset. Men vi är friska och mår bra, eller hur är det nu man ska tänka?!

Vi lämnar kaoset åt snickarna och flyr mot stan för helgen...


2 kommentarer:

  1. Nej lägg av??? Toan oxå?! Vilken besiktningsman har ni?

    SvaraRadera
  2. Nä shit va tråkigt.. Det är ju kul att göra om men kanske inte om det inte är frivilligt..

    SvaraRadera